" " " complate desaign home: Bilder fra lilledoen...

Sunday, January 23, 2011

Bilder fra lilledoen...

Hei,, så ble det to innlegg på en dag, og det hører med til sjeldenheten at det blir gjort på denne bloggen.
Tror ikke jeg har vist så mye fra lilledoen i 1.etg før. Det er et veldig lite rom vi laget til da vi pusset opp huset for 5 år siden.


Vi brukte en kommode, og satte en passe stor vaskebolle oppå den. Vi er veldig fornøyd med denne løsningen. Det blir gjerne litt søl rundt, så vi har malt den opp en gang i ettertid med oljemaling for at den skal tåle mer..
Det hvite teppet på gulvet i gangen er fra Pappelina, og stumtjeneren er fra Nordal.


Speilet med hyllen kommer fra Nordal, det fungerer så bra med å ha såper på hyllen. Her blir det også litt søl, så her har vi også malt en gang på disse årene.


I stedet for å bruke et håndkle på knaggen, har jeg en kurv fra Tinek, med mange små rene håndkle oppi. De er ment til engangsbruk, før de vaskes..og slik har en alltid et rene håndle til gjester. Denne ideen hentet jeg opp fra der vi ferierte i høst. Eneste forskjellen er at jeg må vaske dem selv, men det gjør egentlig ingenting..

Og oppi her skal en legge de brukte håndkledene..vaskemaskinen er oftere brukt, men pyttpytt...
Krakken under er veldig fin, har dem i butikken i flere farger, de er rimlige, og kommer fra Iblaursen.


Lampen med perler kommer fra House doctor..




Kurv fra Tinek ved siden av doen, er fylt med doruller, veldig praktisk og greit..


Gulvet er parkett i eik natur. Det malte vi samtidig da vi malte trappen for litt over et år siden. Vi brukte en god maling egnet for gulv. Var veldig spent på hvordan det kom til å holde seg, syns det har holdt seg overaskende bra, så jeg tenker vi skal beholde det slik.


Håper helgen din har vært fin:)
Det har min vært, og et par fridager til disp er veldig kjekt.
Jentene har kost seg på liggebesøk hos sine søskenbarn.
Huset er vasket rent, ikke ofte det blir tid til...og messeturer er bestilt.
I går var vi ute i byen med gode venner og spiste god mat og drikke. De har nylig mistet nære familiemedlemmer så altfor tidlig. Det gjør så godt å være sammen, og snakke om sorgen. Selv om det er vondt, så er det er viktig del av sorgbearbeidet.Vi er ennå i sorg etter min mann mistet sin pappa i ulykken i vår. Aller verst er det for min svigermor som sitter igjen alene, de som hadde det så utrolig godt sammen. Har lært hvor viktig det er å leve i nuet, og sette pris på hver dag vi har med hverandre.Men vi prioriterer hva tiden er verdt å bruke på, delta på de større og lokale festene, med mye partyfaktor frister ikke...her er det familieliv, gode venner, kjekke fritidsaktiviterer, og ikke minst jobben på butikken, som gir energi og glede i hverdagen.
Ta godt vare på hverandre, og ha en riktig fin ukestart!!
Klem
Anita

No comments:

Post a Comment